dinsdag 25 november 2008

Winter Wonderland

Ik weet dat je er eigenlijk zelfs nog niet aan mag denken zolang de Sint nog in het land is maar...
Afgelopen zondag reed ik door een groot bosgebied in Gelderland en daar lag al heel veel sneeuw. Toen ook nog een luisteraar van Radio 3FM de plaat van Chris Rea - Driving home for Christmas, aanvroeg was het puur de sfeer van: KERST!


12 opmerkingen:

Jouke zei

Heb je mooi gemaakt!
je hebt dit toch zelf gemaakt? :-)

blondie zei

Heel leuk! Vooral dat "walking" op de maat van de muziek.Is dat moeilijk te maken, zo'n filmpje met muziek erachter? Hoor het nog wel van je.

Groetjes van Blondie

Jouke zei

Als dit echt door Shanti is gemaakt: SuperKlasse!

Maar ik denk het niet hoor:-)

Blondie: met gratis Windows Movie Maker kun je heel veel doen.

Shanti zei

Natuurlijk heb ik dit zelf gemaakt!

Jouke zei

TOP!!!!

Shanti zei

Jouke, dat was een geintje!
Ik heb het niet zelf gemaakt, heb 1 keer eerder een filmpje op mijn blog gezet, over "Shanti" gemaakt met mijn mobiele telefoon. Ben daar toen onwijs lang mee bezig geweest omdat ik de extensie moest veranderen. Dit filmpje is van You Tube

twekkie zei

Een leuk filmpje met muziek (die ik nu ook kan horen). Echt al wintersfeer. Als ik nu naar buiten kijk sneeuwt het trouwens ook.
groetjes

blondie zei

Hey Twekkie,

Wat leuk dat je ook meekletst. Vind jouw blog er ook steeds leuker uitzien! Wat Shanti betreft, valt het toch best een beetje tegen, hoor! Ze heeft het filmpje dus helemaal niet zelf gemaakt, en dat voor een coach, daar verwacht je dat toch wel van, nietwaar?

Groet, Blondie

Shanti zei

Hmmm... nou dank je Blondie. Ik zal er nog eens over denken. Maar als 1 van jullie een filmpje zou willen maken doe het dan met je digitale camera en niet met je telefoon. Want dat geeft wat problemen met het plaatsen op je blog.

Jouke zei

Blondie heeft helemaal gelijk Shanti!

We hebben nog een mooie videocamera bij ons op de afdeling: haal 'm op, maak filmpje, muziek eronder en op YouTube zou ik zeggen.

Ok?

Of zullen we een soort van competitie doen onder de bloggers van groep 2? Camera een aantal dagen mee en resultaat op YouTube laten zien aan de rest?

Ik film dan mijn honden die aan het spelen zijn, da's wel zeker (ook niet eerlijk eigenlijk want heb ik meteen de eerste prijs, als er prijzen zijn natuurlijk)

blondie zei

Heb op het moment al moeite genoeg om foto's op Flick'r te krijgen, dus laat staan dat ik al zover ben om een filmpje met muziek op m'n blog te krijgen!

Groet, Blondie

Shanti zei

Nou Webmaster van de bibliotheek, ik wacht vol spanning op je mooie filmpje (met muziek)! Als webmaster moet je toch het goede voorbeeld geven, nietwaar?
Of de rest meedoet aan die competitie wachten we maar af :-)
Wat voor prijzen zijn er te winnen eigenlijk?